MENY FESTKVELD
Aperitif ved ankomst
FORRETT
Tartar av ørret toppet med karamellisert løkmajones, betesirup, fritert jordskokk og mikrogrønt.
1 glass hvitvin
HOVEDRETT
Langtidsbakt oksefilet med ovnsbakte rotfrukter, hjemmelaget béarnaisesaus og smørstekte perlepoteter.
1 glass rødvin
DESSERT:
Multepannacotta toppet med marinerte fjellmulter
Ønsker du å forhåndsbestille drikke til bordet?
Bestilling sendes til hege.martiniussen@meyergarden.no torsdag 30. januar kl 14:00
Drikkemeny:
Carlsberg 0,33 115 kr
Somersby pære cider 130 kr
Ringnes Lite 0,33 115 kr
Musserende:
Teresa Rizzi Prosecco 675 kr
Doff & Irion Cremant Alsace 784 kr
Bollinger 1410 kr
Hvitvin
Lamberti 645 kr
Garzon 655 kr
Rødvin
Pinto Piemonte 645 kr
Santi Ripasso Valploicella 656 kr
Mineralvann 62 kr:
Cola, Cola Zero, Fanta, Munkholm, sprite, Eplemost