MENY FESTKVELD

Aperitif ved ankomst

FORRETT
Tartar av ørret toppet med karamellisert løkmajones, betesirup, fritert jordskokk og mikrogrønt.


1 glass hvitvin


HOVEDRETT
Langtidsbakt oksefilet med ovnsbakte rotfrukter, hjemmelaget béarnaisesaus og smørstekte perlepoteter.

1 glass rødvin

DESSERT:
Multepannacotta toppet med marinerte fjellmulter

Ønsker du å forhåndsbestille drikke til bordet?

Bestilling sendes til hege.martiniussen@meyergarden.no torsdag 30. januar kl 14:00

Drikkemeny:

Carlsberg 0,33 115 kr

Somersby pære cider 130 kr

Ringnes Lite 0,33 115 kr

Musserende:

Teresa Rizzi Prosecco 675 kr

Doff & Irion Cremant Alsace 784 kr

Bollinger 1410 kr

Hvitvin

Lamberti 645 kr

Garzon 655 kr

Rødvin

Pinto Piemonte 645 kr

Santi Ripasso Valploicella 656 kr

Mineralvann 62 kr:

Cola, Cola Zero, Fanta, Munkholm, sprite, Eplemost